tirsdag 20. september 2011

Hvitløk- og chili-kylling med pasta

Med lite i kjøleskapet og dagen før lønning er det utrolig hva man kan få til med en liten titt i frysern.
Fant kyllinginnerfilé etter siste tur over grensa. Til det fikk jeg sammen en veldig god kyllingrett som gikk rett hjem hos mannen, en som ikke er kjempeglad i kylling.


Dette er beregnet til to personer.

Ingredienser
ca 500 g kyllingfilé
1 pkt bacon (ca 140g)
1/2 fersk chili
1/2 rødløk
1 hvitløksbåt
salt og pepper
ca 2 dl melk (lag jevning av 1 dl + 1 msk hvetemel)
1 neve fersk basilikum

Kok opp pasta med litt salt, til to personer.

Kutt kylling i strimler, og kutt baconet i småbiter. Stek dette til det får en brun gylden farge.
Finhakk løk och chili, press hvitløk og ha oppi panna. Salte og peppre litt, smak av underveis.
Hell i 1 dl av melk og kok opp. Lag jevning og hell oppi.
Bland alt og la småkoke, smak av med salt og pepper.
Dette tar ikke mange minutter, så nå er det bare å ha opp i basilikum, rør om og server med pasta.
Namnam!

1 kommentar:

  1. Hei søte deg!
    Den retten så yummi ut!

    Ønsker deg en fabelaktig fredag og helg! Jeg skal bare slappe av og kose meg og jobbe litt med bloggtreffet som jeg er med på å arrangere.

    Klem.

    SvarSlett