Tagliatelle med choritzo pølse!
Oppskrift for 2 personer
3 choritzopølser
sorte oliven uten stein
1 dl matfløte
1 dl finhakket rødløk
2 ferske sjampinjonger
fersk basilikum
havs-salt og nykvernet sortpepper
Kok opp pasta til 2 personer. Jeg brukte tagliatelle idag.
Ha oppi salt og litt rapsolje (så koker det ikke over)
Kutt pølsene i cm tjukke skiver og finhakk løk, skiv sjampinjonger og ha alt oppi en steikepanne.
Stek til pølsene fått litt farge og løken er myk.
Hell i fløten, salte og peppre og la det få et lett oppkok. Smak av.
Hell i olivene och basilikum.
Ferdig!
Jeg er veldig gla i at bruke ferske ingredienser hvilket ger maten en flott farge og det smaker bedre og freshere. Ha alltid i ferske krydder sist så får du mye smak og det beholder sin flotte farge!
Ikveld skal vi ha innbakt svinefilé som jeg lindet inn i bacon krydret med timian og rosépepper. til det potetbåter marinert i hvitløk som stekes i ovnen. Får se om det blir noe bilder og oppskrift til det!
Ha en flott aften mine damer og herrer!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar