Her er oppskriften!
Beregnet til 2 pers.
2 dl røde linser
1 terning fiskebuljong
litt chili
1.5 del reker, helst ferske, skrellte, men boks går selvfølgelig også bra!
3 dl frossne grønne bønner
salt, pepper
2-4 sprøpanerte fiskestykker
litt smør/olje
Stek fisken i litt smør, ca 15 min på medel varme.
Kok opp linsene i vann, med litt salt og pepper, og en buljongterning og chilin (du kan ta ut chilin etter noen minutter hvis du vil, alt etter hvor sterk mat du liker). La koke i ca 7 min. Rør i rekene, di skal bare varmes opp litt. Hell av vannet. Ha litt smør opp i den samme kjelen, og varm opp di grønne bønnene. Bland så i linsene.
Legg opp fisken och linsene på en tallerken, og strø litt hakket rødløk over, og ha gjerne en sitronskive ved siden!
Kjempe godt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar